27 April 2011

Pagi tadi.....

Saya baru balik meeting dari opis gomen kat atas bukit tu.

Punyalah saya berhempas pulas siapkan presentation tu

Tapi

Yang Berhormat tuan pengerusi majlis tu tido time kitorang bagi presentation

Bukan dia sorang je yang tido

Ada lagi 2 Adun pun tido jugak

-

-

-

-

Dah la tuan pengerusi tu datang lambat

Lambat 20 minit tau

Dengan alasan "Saya baru pindah rumah, ada buat sembahyang sikit"

Kenapa buat sembahyang time office hour?

Ada apply half leave day tak?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Lepas meeting ada makan nasi minyak, ayam masak merah, acar timun

Menu macam kat kenduri kawin

Sedap tau!

6 comments:

kakngah said...

la hai..
habis tu.. korang ckp sensorang jek la...

bujal X said...

asal ada makan free suda ok~haha~~

Huda said...

makan free tu best :)

ejaMaria said...

buat sembahyang pagi-pagi?... panggil sami eh?

tak pe janji makan sedap... ;p

ummiross said...

Alhamdulillah kenyang..

Ermayum said...

bosss besar pun suka tidur kalau kita buat presentation then bila bangun tanya macam macam tulaaa masa orang explain tidurrrrrrrrr :)typical of them kan