05 April 2011

Saya Tiada Disana....



Mereka menyambut birthday party

Saya tiada disana

Keadaan tak mengizinkan

Saya rindu mereka

Sebab dah lama tak ke sana

Mereka ada buat kad untuk saya

Saya terasa syahdu okeh

Saya harap mereka akan menjadi manusia yang berguna, Insyallah.

13 comments:

kak long said...

abis cam ner awak ada gambar nya!

bujal X said...

anak siapa kah?

Daddy Ziyyad said...

Ni dekat kantin ke, kedi makan? Nampak ada gred B tu

kakngah said...

kalau panjang umur.. ada rezeki.. tahun depan boleh sambut bersama..

~ana~ said...

best nya...sporting la adik2 kat ractar ni..

Aini said...

Insyallah, mereka akan jadik manusia yang berguna... and don't worry, akan ada masa lain untuk sambut birthday lagi ;).

SyidaGorjes said...

@kaklong:amik kat fb kwn kita

@bujal:ni anak yatim.

@daddyziyyad:kat ractar ada kantin.

@kakngah:insyaallah

@ana:diorg mmg best!

@aini: insyaallah

mama_umar_maryam said...

doa anak2 yatim ni mmg makbul,ko gembirekan hati mereka insyaAllah doa mereka yg baik2 utk ko..untung ko ;)

Salmia said...

:')

Ermayum said...

Sian kan they all - dear u selalu g umah anak yatim eh i nak tanya u something eh nanti i sms :)

SyidaGorjes said...

@zety:semoga mereka tak lupa kan aku

@salmia:kamu pulak yg sedih?

@ermayum:skg dah jarang,insyaallah lps ni kita aktif balik.

Ladysirna said...

speechless

Mama Hanim said...

tanda ramai yg sayang tu..