27 April 2011

Super Duper Bz

Maaf kengkawan.

Harini saya superbusy.

Ada presentation kat opis kerajaan nun atas bukit tu.

Dah 2 hari saya balik rumah malam-malam untuk prepare benda ni.

Tapi bila balik saya drive lelaju.

Dari Kelana Jaya sampai Keramat dalam doploh minit je.

Ok jugak kan?

10 comments:

kak long said...

mang aiii..ko guna trubo ker?

ummiross said...

Fuyooo!!,ok tu,mana ada laju hehe..

~ana~ said...

pergh....mmg gempak la kakak gorjes ni...

bujal X said...

INTAN kah?

shaza said...

weh, bila ko start cuti?? aku jumpa kat umah ko je la.. aku bawak kain ela skali.. kehkehkeh..

ejaMaria said...

sabor je ngan mak org yg sorang nih...

MasZuber said...

hayyyooo
laju tue kak

DrSinga said...

sampai lagi eh nak pegang stereng??!!
":)

Salmia said...

ati2 drive!

Daddy Ziyyad said...

takpe...

lepas ni boleh rehat 60 hari puas puas