23 May 2011

39wks

Minggu lepas ada check up

As usual la, mesti dapat pen merah

Sebab berat terlebih sekilo

Itu pun baru cecah 51kg, ok what?

_
_

Minggu sebelumnya 50kg

Minggu sebelum sebelumnya 51kg

Minggu sebelum sebelum sebelumnya 50kg

Minggu sebelum sebelum sebelum sebelumnya 50kg

-

-

Itu sekadar iklan je

Sila fokus kepada statement dibawah

_

_

Kalau anak 1st lahir 39+wks,

Adakah anak kedua juga akan begitu?

Apakah pendapat anda?

Saya sangat hargai =)

10 comments:

Salmia said...

orang beranak minggu ke-berapa?

kakngah said...

tiap kali aku beranak mesti awal antara seminggu ke 2 minggu dari due date....

~ana~ said...

gynea saya kata, yg 2nd biasa lebih kurang dgn yg 1st jugak. saya dulu gap dlm 1minggu++...

Huda said...

masa husna, dia lahir awal sehari dari due datenye..lukman pula awal 4 hari dari due datenye :) good luck kak!

ejaMaria said...

bole jadi... anak aku semua 2 minggu awal... lepas yg sulung 38w... yg second 36w... yg 3rd 34w dah rasa sakit, then pegi check jalan tak bukak lagi... doktor terus cucuk bagi berenti sakit... tapi dia keluar juga 37w... ;p

Aini said...

Jeng Jeng Jeng.. dah nak ler tu... hehehe..

Cam Aini, yang first sehari lebih awal. Yang second, seminggu lebih awal.. and yang last lak, 2 minggu lebih awal ;).

Yang 4? Muahahahaha....tunggu!!

ibu_Arifa said...

huhuhu..saya terlebih hari.. dia xmo keluar lagi..terpaksa induce..aduhh!!

kak long said...

anak kaklong semua 38minggu..kecuali haziq 39minggu..!

ummiross said...

Hmm seronoknya menanti waktu kehadiran ahli keluarga baru...

Ermayum said...

boleh ikut biasanya but tak tentu jugak sgt susah soalan