25 May 2011

Benda Itu

Entry pagi tadi

Benda tu aku pun baru first time tengok

Anak bos aku, merangkap bos jugak

Dia seorang yang gila gadget

-

-

-

-

Tapi dia tak gila

Aku tak takut langsung dengan dia

Kalau aku merajuk dengan dia

Dia call pun aku tak jawab

Korang bole ke camtu?

-

-

-

Fokus - benda pagi tadi

Benda tu adalah scanner/printer/ntah apa-apa lagi yang dia bole buat

Sangat uptodate

Bole siap surf the web kat display yang ciput tu

Dia suruh budak IT set up kan

Tapi budak tu pun tak tau camne

Sebab tak pernah jumpa

Call support center

Orang tu cakap dia pun tak tau

Sebab kat Malaysia ni

Dia sorang je yang memilikinya

Sebab dia beli direct dari US

-

-

-

Padan muka sape?

7 comments:

kakngah said...

la hai..
kesian.. kesian..

Salmia said...

wah... hebat! pinjam sat...

ejaMaria said...

hehehe... agak dah...

~ana~ said...

sgt kesian okeh...

shaza said...

tengok tu macam brand HP.. call orang HP pun tak boleh ek??

kakyong said...

canggihnya.. tp susah juga yg bila advance 2-3-4 tapak... ;)


n3 terbaru kakyong
Comelnya cik Misi ni…
Review Nora Elena episod 5
Bila si dara kecil dah mula pandai make-up

Ermayum said...

pdn muka dia