06 May 2011

Kita Bukan Pengalah

Eating session:





Meet and greet session:



Suka-suka session:

Sila fokuskan mata anda kat orang pakai baju merah kat tengah tu (iaitu diriku). Nampak tak tumbesaran perutku itu? Kalau kurang nampak, sila jegil mata besar-besar tau.

Lucky draw session:

Aku tak menang apa-apa langsung. Kawan aku yang no.2 dari kiri dapat pegi London (flight+accomodation), sebelah dia dapat pegi Tanjung Jara, sebelah kanan sekali dapat rantai Mouawad RM 3500. So, aku anggap diriku ini sebagai lucky charm je la.

21 comments:

shaza said...

dapat pi london free?? memang bertuah le kawan ko tu..

ejaMaria said...

mana?... mana?... ade perut ke??? ;p

kak long said...

tuah ko tahun depan kt?

Ladysirna said...

tak nampak la perut ko, letakla gambar close up sikit, nak tgk adik akid

Izan Ishak said...

takpelah syida...yg penting mak tetap vogue kan?

kakngah said...

mmg bertuah kawan ko tu...

bujal X said...

takpe~~baby tu sendiri da rejeki yang amat besar~~

working mom... said...

What ?? lucky draw dpt g London !!!..
OMG !!!!!!!!.....hahahahaha apesal cheq' xlucky2 ha....dpt laki jerrr

kakyong said...

sedap2 semua tu..

tak nampak mcm 36 minggu pun syida.. hehehhe...

ddlea said...

Tak per syida... tak lama lagik, lucky draw ko kuar la...

btw, syabas, perutmu sangat tak kelihatan. aku rasa perut aku lagi besar...muahahaha

Eida elHakim said...

Tak nampak prt mu itew... Mesti org terkejut klau ckp peknen 36w dah....

Psss...lnsyaallah klu dah tekad nak BF bb dan byk ilmu ttg BF ni..mu bleh berjaya..

SyidaGorjes said...

@shaza:aku mmg jarang dpt lucky draw.

@ejamaria:kak, kan aku da srh jegil besar2.

@kaklong:kalau masin mulut kak long...

@ladysirna:ni dah abis close la ni.

@kakngah:haah kan

@bujal X: betul tu.

@workingmom:nasib baik ada laki.hehehehe

@kak yong:kita pun da tak tau macam mana nak bagi nampak

@ddlea:tima kasih.tp perut aku besar la sebenarnya.

@eida:mula2 kne cari breast pump dulu.

~ana~ said...

x nmpak la perut akak tu...nmpak akak makin gorjes je...:)

ummiross said...

lumayannya lucky draw...

Yes! lucky charm pun ok...

Daddy Ziyyad said...

are u serious? macam tak pregnant pun...

DrSinga said...

ala...
kalau dapat yang London tu pun...
bukannya boleh pergi pun..
(ayat penyedap hati..)

transformed housewife said...

takpe ada rezeki lain nanti. selalu rezeki dtg dr sumber yg tak disangka2.

chugie said...

bestnye makanan tu..

akak nampak kecik lah1 x nmpak perut pun

Salmia said...

serius tak nmpak pun perut kak!
bila nak terberanak ni?

Ermayum said...

xd pun nampak keperutan si baju merah tu cam tak pregnant ja cun ja :)

mama_umar_maryam said...

pecaye x weh,aku pon slalu jd lucky charm ;)