26 May 2011

Makan Lagi

Aqid takde

Embah bawa pegi jalan

Papa and mommy dont know what to do

Malas nak masak for lunch

Kami bersiap-siap

Tiba-tiba

Terasa nak makan kat Dome

Paling dekat either KLCC or Pavillion

Kami pilih KLCC

Since dah lama sangat tak pegi sana

Kami makan...






Habis makan

Kami shopping baju raya Aqid

Bagi mengelakkan rasa bersalah

*wink *wink*

16 comments:

A N A K - A N A K K U said...

adush sedapnye...tgk makanan...hhehehe

~ana~ said...

erm..menyelerakan.....

Papakeechee said...

adus lapor!!! cepat la kul 12 ... huhu

Nieza Ishak said...

aku skrg ni macam dah tak napsu makan macam2 ... hahahaha

bujal X said...

apa tu? smoked salmon kah?

ejaMaria said...

menghilangkan rasa bersalah ? ala Aqid tak tau pun papa n mama gi makan kat mana... dia pun hepi gi jln ngan mbah... ;p

ummiross said...

kalau jenguk blog Syida, memang selalu tergoda dan teringin, semua best2, especially gambar paling bawah tu...

kakyong said...

terliur dah tgk air tu.... tu yg buat mengidam neh... hehhe

n3 terbaru kakyong
Comelnya cik Misi ni…
Review Nora Elena episod 5
Bila si dara kecil dah mula pandai make-up

Daddy Ziyyad said...

makan...sebab kamu mahu berpantang kan? my wife pantang nampak..:)

dah ada regular contraction?

Salmia said...

ni makan untuk mak ke dgn baby skali? hahaha...

en_me said...

vahhh sodappnyerr.. ehehe

alinac lover said...

best2~

kaklong said...

bukan selera kaklong..:(

transformed housewife said...

tak pernah mkn kat DOME. padahal hr2 boleh pergi KLCC tu.

MasZuber said...

kak, gambar yang tengah tue mencabar utk ditenung2. mau songlap satu tengahari besok..

Ermayum said...

awalnya beli bj rayaaaaaaaaaa