04 May 2011

Meh Sini, Tengok Ni

Orang kata, kalau kita peknen perut kita besar

-

-

-

Saya tak nafikan

-

-

-

Tapi ada orang tu tanya saya,



Apakah pendapat anda?

-

-

-

-

-

Sehingga ke hari ini ada yang tak tau saya peknen

Walaupun da masuk 36 weeks

Mari tengok jarak diantara perutku yang mungil dan stereng kete ai



Sejengkal jaraknya

Anda masa preggy macam mana?

19 comments:

kakngah said...

aku??
nanti aku tunjukkan eh.....

~ana~ said...

saya hr tu mmg rapat terus sbb kaki pendek...hah3x...

bujal X said...

saya tak pregnant pun perut lekat dengan stering jugak~~ya saya buncit~~haha~~

shaza said...

perutku jugak kecik.. sesuai dengan beratku yang naik cuma sampai 56kg masa peknen..

Nieza Ishak said...

aku pun boleh jerk drive smp kesudah cuma sakit kat kelangkang la ...

ko mmg kecik .. stereng ko besauuu ... compom mmg tak berlaga. kalo naik kancil sure dah berlaga punya ...

Papakeechee said...

hehehe ... i masa pregnant tak drive langsung ....either my hubby or brother yang drive ... and masa after 7 months my tummy memang dah nak kena stering ... so another excuse for not driving =P

DrSinga said...

saya macam Dak Bujal !!

Salmia said...

jarak saya dengan sterung - sedepa. sebab saya kat belakang , pakai drebar.. hahahaha

ummiross said...

gaya hidup aktif, senang bila nak melahirkan nanti...drive selagi mampu..

ejaMaria said...

hehehehe... 36 week... baby aku dah keluar... tak sempat jumpa stereng... ;p

Elly & Emmy said...

jauh benor dari stereng.. bertuah bb dapat duduk ngan selesa masa mama dier drive.. hehehe..

kak long said...

ala..seat kan blh adjust2...hehehe!!

Daddy Ziyyad said...

sebab u mmg petite, tak leh nak compare.

I dulu ada jumpa patient, african lady..mmg pre pregnant well build..besar..so just imagine bila dia pregnant

Drama Mama said...

aiseh...kecik comei nya perut hang cik syida oi! hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

SyidaGorjes said...

@kakngah:ko nak peknen lagi ye ngah?

@ana:part kaki pendek tu dah takleh nak adjust

@bujalX:saya tahu yg itu

@shaza: berat aku skg cuma 49.5kg

@nieza:ni pun dah stat sakit2.tak lama lagi kot

@rina:i takleh nak buat camtu sbb husband keje diluar kawasan

@drS:moncet jugak eh?

@salmia:bila la akak nak tgk kete ko nih?

@ummiross:setakat ni masih mampu lagi.

@ejamaria:tepat btol perkiraan ko kak?

@eida:mommy dia yg dah tak selesa ni.

@kaklong:anda jgn la jeles.huhuhuuu

@dramamama:tunggu next entry kalau nak tgk perut cheq besaq mana.

Mama Hanim said...

dulu x sempat amik gambar.. nti dh peknen lg bru nk snap..hehe..

ibu_Arifa said...

saya pun tak drive jgk masa peknen aritu...tp rasa tak sampai jgk mcm kak syida.

working mom... said...

hahha..hakak dulu tak sompek nak ukur dah..sbb xpenah drv time dah ujung2 tu...hehehhe

Ermayum said...

that is subjective kalu i tarik kusi ke belakang jauh jaraknya kalu tak pregnant pun leh jarak kurang sejengkal if i tarik seat ke depan :) but for you is miracle kalu jarak tuu stamdard - u re smallllll :)