27 May 2011

Perkara Itu

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Sebelum buat

Saya nervous

-

-

-

-

-

-

-

-

Bila dah buat

Saya lega

Fuhhh!!!


-

-

-

-

I have sent the letter to my boss, HR Dept.

-

-

-

-

-

-

-

Saya resign

-

-

-

-

Sekarang saya bole bersalin dengan aman

Tapi bila?

EDD : 31 May 2011

Huwaa......*nanges*

Kawan-kawan, tolong doakan saya ya

22 comments:

shaza said...

hah!!! ko dah resign ke.. tapi nape??

Yunus Badawi said...

eh notis berapa bulan? Nape tak tunggu lepas bersalin sebab sykt akan menanggung kos hospital dan dapat pula cuti bersalin yg bergaji kannn?

Yunus Badawi said...

Anyway, all the best to you.

Welcome to the club!

bujal X said...

rejeki ada dimana2~~jadi suri rumah tangga sepenuh masa kah?

ejaMaria said...

selamat cuti bersalin yang panjang... ;p

~ana~ said...

erk...resign?biar betul kak?

saya doa kan segala nya di permudah kan..amin...

ibu_Arifa said...

Haaa? saya baju jer kerja..akak dah resign pulak.
anyway..jadi full time house wife pun berbaloi jgk..tp tu la..tak de gaji dunia.

Aini said...

erk... kenapakah?

*mode kepochi di hari jumaat*

apa-apa pun, Aini ucapkan good luck to your new career move or not and also, good luck in delivering your new born ;).

Nieza Ishak said...

WAHHH .. drastik ???

A N A K - A N A K K U said...

wah.....cepatnya nak bersalin, rasenye mcm baru je dia cite, dia preggy...hpepepun sy doakan y terbaik...buat mamanya dan baby dlm kandungan....

kaklong said...

nanti dah besalin update kat fb erk!

Salmia said...

nape resign?

dah kaya sgt ka? :p

ummiross said...

semoga tercapai impian...

SyidaGorjes said...

@shaza: mencari udara yg baru....

@yb: i da bbm u

@yb lagi: tq! at last!

@bujalx: masih blom mampu utk jadi surirumah tangga.

@ejamaria: mana ada panjang kak, 60hari mcm biasa.

@ana: ini betul-betul kejadian.heheheh.tq.

@ibuarifa:akak tukar tempat keje lain, bkn hsewife.blom mampu lagi.

@aini: have to make a move sooner or later.mine is now.

@nieza: mana ada drastik, lama dah fikir.

@kay: skg nak cncentrate kat baby ni je

@kaklong: roger!

@salmia: utk jd lebih kaya, kta kene tukar tempat keje lain.bole tak camtu?

@ummiross: thanks...

mama_umar_maryam said...

ok,aku doakan yg baik2 aja,percaye dgn rezki dariNya..tuka tmpt keje baru semoga lebih murah rezki ko n anak2..tkcare!

DrSinga said...

all the best!!!!!!!!


you go Babe!!

Daddy Ziyyad said...

Resign?

Takpe, if that's the best option...

Saya pun pernah lalui benda ni (hantar surat resign kat hospital)..

Bersalin lah dgn aman..dan breastfeeding cukup2 since u temporarily tak bekerja..

ddlea said...

wow...anytime bley due... gud luck babe. do update us ok...

chugie said...

lor, awat resign kak?

owh my God! akak, dh tak lama je tarikh tu... semoga selamat semuanye ye!

Ermayum said...

insyaAllah selamt dan dipermudahkan

u resign betul ke ? xpalah SAHM lagi byk pahala heheh

Huda said...

moga slmt sumenye :)

Mama Hanim said...

good luck my friend..