23 May 2011

Tutti Fruiti Time!

Ingat tak entry Mr Clean minggu lepas? Sebelum kami pick up seat cover tu, kami pegi makan-makan dulu. Makan froyo la, apa lagi? Hehehehhee. Kedai Tutti Fruiti ni sebelah kedai Mr Clean tu je. Aku rasa ni je satu outlet kat Kelana Jaya ni. Since aku tak pernah bawa Aqid datang TF ni, why not kita bagi dia cuba. Dah la Aqid tak bole makan eskem sbb Dr Maryam cakap ada kuman, so anggap je la TF ni suci ye.

Sejak rambut botak ni, aku tengok muka Aqid ni garang semacam jek. Muka mommy dia penuh dengan kelembutan tau.



Mangkuk kecik tu untuk dia sorang. Takmo share. Mangkuk besar untuk mommy dengan papa.

Tapi outlet kat Kelana Jaya ni kecik je. Tak macam yang kat tepi Wangsa Walk tu. Ada tv besar. 2 tingkat lak tu. Maybe bole dicantikkan lagi pada masa akan datang. Ada sesiapa nak belanja aku makan sini tak?



9 comments:

bujal X said...

hensem muka si aqid ni~~ecewah~~

shaza said...

sampai ke saat ini aku masih belum masuk lagi kedai ni kat wangsa walk tu..

kak long said...

nanti dah adik pandai la dia share2 tu...!

ejaMaria said...

ais krim ada kuman?
jelas kan buleh...

~ana~ said...

xpernah mkn lg..nak tunggu akak yg belanja saya..:)

asyik berdebar je tunggu bila la akak nak bersalin..hah3x...lebih2 plak kan??hah3x..nanti bila dah bersalin, roger2 ye kak..

Mama Hanim said...

phewiitt makin cute je tgk aqid nih..

eskrim ada kuman tu apa kes? ce citer ce citer..

ummiross said...

takde rambut takpe,janji ada selera..
Hehe Aqid masih cute apa...

A D I A said...

I pun sama cam ana, nervous menunnggu kelahiran baby u. Dah bersalin tweet or bbm

I yh duk kj pun x penah ke TF lagi. I slalu gi yg kat tropicana city mall tu m

Salmia said...

kt sini tak penah jumpa la pulak..