18 May 2011

WW #3


Aunty Ana bagi Aqid jam Ben 10

Thank you!


11 comments:

~ana~ said...

waaa....malu nya saya...xyah la tayang kak...hu3x..

kak long said...

lepas ni tak la merengek nak kan jam ben10!

DrSinga said...

Boleh 'BERTUKAR !!! ' jadi Four Arms tak Aqid?

eight arms laaagi bagus

kakngah said...

jd hit blast la.. kepala berapi oooo.....

ibu_Arifa said...

wah..dapat jam ben10 tuh..pasni Aqid makin power lah..takutttt..

working mom... said...

muke garang...siap sedia nak berperang ke aqid??..dah dpt jam ben10 tu...hehehehe

mama_umar_maryam said...

garang nyeee!!! tp dlm hati suke berbunge2 le tuh

ummiross said...

waa bergayanya Aqid...muka bangga yang cute sangat..

A N A K - A N A K K U said...

wah kepala dia dh botak same mcm anak sy haziq....comei dan mesti bertambah nakal kan...hehehe

Mama Hanim said...

mana gambar aqid masa 'bertukar'? hehe..

SyidaGorjes said...

@ana: ni sbg tanda terima kasih.

@kaklong: aah, walaupun tak sama dgn yg kat jusco,tp asal ada muka ben 10 dah ok.

@drS: dia suka swampfire

@kakngah:terbakar pulak umah aku kang!

@ibu arifa:mandi pun takmo bukak jam tau.

@working mom:baru perasan muka dia garang.

@zety: dalam hati ada taman =)

@ummiross: mesti pakai jam pegi school.

@kay: nakal?setiap masa.

@mamahanim:masa sedang beraksi, susah nak snap photos.