28 June 2011

31

Hari ni dah 31 hari aku berpantang, maksudnya Riffa pun dah 31 hari dilahirkan. Riffa dah bole nampak bila kita berborak dengan dia. Takdela borak apa sangat since aku ni kan pendiam. Tapi haritu Riffa tergolek dari tilam dia. Tilam dia atas our katil. It happened twice. First masa tidur malam aku tersedar je dia dah tergolek dan mengeluarkan bunyi "uh!uh!". Cian baby mommy. Second time tergolek happened semalam, macam tiba-tiba tergolek.Cian baby mommy. Riffa memang suka tidur mengiring that is why dia mudah tergolek kot?


Riffa sekarang da tembam. Tiada lagi dagu tajam. Posing tutup mulut sebab malu.

Oh! Lupa pulak. Dalam entry lepas, aku lupa nak bagitau yang aku tak makan jamu serbuk sekarang. Sebelum preggy memang aku makan hari-hari. Set berpantang yang aku makan sekarang pun aku start makan lepas Riffa baik jaundice.

16 comments:

shaza said...

dari pengamatan awal aku.. takde iras muka aqid.., kena tgk live baru boleh sahkan..

kaklong said...

akalah..cam ner blh tergolek...apa la mummy ni..tdo mati ke?

~ana~ said...

ikut muka sapa ni kak..x nmpak mcm muka aqid pun..tp baby lg kan..tiap2 hari berubah wajah..:)

still fully bf kah? good luck erk..jgn mudah putus asa..

kakngah said...

sebbaik tak kene himpit lepas tergolek..
kang tak pasal2 masuk harian metro.

ummiross said...

comelnya Riffa, pipi temban rasa nak cium2...

ejaMaria said...

dia tergolek ke tepi je kan... nnt lepas 30 bulan jgn nko up entry Riffa jatuh katil udah... ;p

Drama Mama said...

comeiiiinya dia bam bam..nyum nyum! hehe. babe, i preggy aritu tapi miscarriage, u tak notice kot entry i kat bawah2 tu :-)

Huda said...

sian riffa tergolek :) comel je dia tutup muka cover dagu :)

bujal X said...

tambak tilam dia~~kompom tak tergolek~he~~

MasZuber said...

ohhhhhhhhh gerammmmmmmm!

Daddy Ziyyad said...

kepung tilam dia dgn bantalsss ~haha

Aini said...

Comel nya budak kecik ini. Haih! Adalah sangat geram dengan baby tau! Rasa nak cium-cium saja..

Riffa ada iras muka Syida lah...

ieda said...

cumeinya riffa .. :)

DrSinga said...

jamu serbuk??
yang godak dalam air tu?

urghhh...
pait!!

Ermayum said...

wa dia tak kurus cam mak dia lah cunnnnn dia :D

mama_umar_maryam said...

hai riffa...dapnye titonnn