29 July 2011

Hari ni......

Hari ni hari Jumaat

Penghulu segala hari

Hari ni bangun pukul 6.30am

Turunkan stok bm 5 paket

Insyaallah cukup bekalan satu hari untuk Riffa

-

-

-

Hari ni mula kerja semula

Mula menempuh jem kat NKVE untuk ke Kelana Jaya

Walaupun hujan

Tapi tak jem sangat

Aku gembira

-

-

-

-

Hari ni mula pump bm kat ofis

Macam mana pengalamannya ek?

Segala equipment untuk pump, storage, etc aku bawa

Insyaallah semua ada

-

-

-

-



Hari ni start minum ni

Adik aku cakap bole jadi supplement menambah bm

Aku ikut je

Since dia ada experience jadi bf mom for more than 2 years

Sedap tau chocolate drink ni

Semalam baru beli kat jasko

-

-

-

-

Tapi

-

-

-

-

Aku keje sehari je

Isnin depan cuti lagi 2minggu

weeehoooooo!

11 comments:

bujal X said...

sekejap je da dua bulan eh?

Zue AnnaLeeya said...

slmt bekerja kembali....
kejap jerk dah 2 bln erk...

kaklong said...

arsal sari jer..baik tak yah kerja ari ni...

kakngah said...

apsal ko tak cuti 3 bulan??

~ana~ said...

selamat bekerja dan selamat mengepam..:)

Daddy Ziyyad said...

Selamat mengepam..ekekeke

MasZuber said...

aiyyoooo,

dpt cuti lagi 2 menggu ke kak?

DrSinga said...

bekukan elok-elok..

Huda said...

cuti ke mana kak? :) slmt mengepam ok :)

ummiross said...

dah start keje ye syida, nanti bolehlah start jalan2 cari makan,hee..

Ya ALya said...

selamat mengepam yer..........doakan turn ya lak berjaya dalam misi pam ni......bolehla kirim belikan air coklat tu....nak g jusco jauh sesangat la.......