04 August 2011

Birthday Sape?

Birthday saya lah!

Semoga saya semakin cun melecun dari hari ke hari.

Sila muntah hijau.

-

-

-

Saya berbintang Leo

Saya garang macam Singa

AUMMMM!

-

-

-

Kamu doakan yang terbaik untuk saya ye!

18 comments:

Aini said...

Uikssss... happy birthday yer! Samalah kita, saya pun LEO juger :D.

May all your dreams comes true and di panjangkan usia, di murahkan rezeki hendaknya. Amin.

bujal X said...

nak hadiah apa? keh keh~

kaklong said...

dah wish kat fb...
nak wish lagi ker?..:)

ejaMaria said...

'singa' tak pe... jangan buat perangai 'pura-pura' udah... hehehe... paham ke?... klu tengok bola hari tu sure paham...

anyway... hepi beday... semoga bahagia selalu bersama keluarga tersayang... Amin.

~ana~ said...

happy birthday kak...
ni dah wish bnyk2 kali ni boleh dpt hadiah x?

hah3x..

Huda said...

slmt ulang tahun kelahiran kak syida :)

Papakeechee said...

AUM!! Happy Birthday ^_^

AkMa BiZz BuZz said...

happy birthday beb...

mama_umar_maryam said...

heppy bday gojes lady!!! hehehe

en_me said...

hepi besday akak syida gorjes tewww..

KSWSK said...

mana bleh muntah bln poser..kang batal poser..heheheheh
apapun happt birthday..moga smua yg terbaik utk kau...amin

ummiross said...

Happy birthday dear, wish u all the best!
semoga tambah cun melecun gak, hik!

Salmia said...

moga Allah selamatkan kamu!

kak, jemput datang my wedding.
nak pos kad kawen tapi tatau address. hehehe

Daddy Ziyyad said...

Selamat Hari Tua!! haha

Jangan marah..

Hmmm..tak pernah saya sambit besday dlm bulan posa, seingat saya.

kakngah said...

ah!!
tak kuasa aku nak berpantun lagi....

MasZuber said...

owh yeke,

happy bornday!!!!!

DrSinga said...

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas jujur apa adanya”
“Aku lagi kenal dia”


happy birthday yang...
:)

Ermayum said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa apasal tak war waer kan dalam twitterrrrrrrrrrrr

dah terlambat dahhhhhhhh


happy besdayyyyyyyyyyyyyyyy syidah panjang umur murah rezeki cute and comel sokmo