08 August 2011

Maafkan Saya

Cantik tarikh hari ni

0808 gitu

Pagi ni ada check up Riffa

Misi bagi appointment pukul 10

Tak suka

Tapi tak bole nak buat apa-apa

Aku lagi suka appointment pagi-pagi atau lewat petang


-

-

-

-

Petang

Nak pergi immigration

Nak settlekan hal pekerja asing

-

-

-

Kalau saya tak sempat bw

Maafkan saya

Agak busy lately

Cari duit raya

Bonus confirmed tak dapat

Saya bukan orang gomen

15 comments:

bujal X said...

keh keh~~have a nice day~~

kaklong said...

tak ada bonus pun raya gak kan?

kakngah said...

saya pun bukan orang gomen.
:P

Huda said...

hehehe..slmt bekerja :)

Salmia said...

ku hengat kau sudah benti koje~

mama_umar_maryam said...

ni opis baru ke? samelah,xyah berangan bonus, klu dah bosnye ind** lagilaaaa

Daddy Ziyyad said...

maksud kamu gi check dgn misi gomen?

AkMa BiZz BuZz said...

"Misi bagi appointment pukul 10" ayat menjurus kepada mission impossible.. hehe

ummiross said...

hehe, mesti banyak duit raya nanti..

Mama Hanim said...

blom bli apa2 lagi nih utk raya, duit oh duit..huhu..

MasZuber said...

org gomen pon x dapat bonus kak!

Elyn Sani said...

Aku sah takde bonus tahun ni!! Itu la sapa suh benti keje kan? Ekeke merasa la aku...
ah

DrSinga said...

Bujal tu sengeh sengeh sebab dia dapat bonus..

Ermayum said...

u supply pekerja asing ke/ bagus gak tu - maid akak habis bulan 4

~ana~ said...

saya nih kak..bonus thn lepas pun x dpt lg...hu3x..