12 August 2011

Malu



Dia seorang yang berpuasa

Dia seorang lelaki

Dia seorang penguatkuasa pihak berkuasa tempatan

Kat Shah Alam

Dia mahu denda site saya

Saya pasrah

-

-

-

-

_

Sub con saya mengadu

Sub con saya seorang bukan Islam

Dia ( rujuk yang diatas ) nak paw

Dia suruh belikan makanan

Sub con kata ok

Sub con ingat untuk berbuka

-

-

-

-

-

Tapi

-

-

-

-

-

Untuk lunch

-

-

-

-

Saya malu

Bila dengar cerita dari sub con

-

-

-

-

Tapi

Kenapa dia tak malu dengan Allah?

14 comments:

kaklong said...

tu pekara biasa bg org yg ada kuasa..
tapi dia tak tahu ada yg lebih maha KUASA...


memnag tak tahu malu lansung....!

watyz said...

Allah Maha Mengetahui.. :)

Mama Hanim said...

gastrik tu..hehe..

ummiross said...

MasyaAllah!, sedih untuk orang2 macam ni, malu rasanya nak makan rezeki Allah kalau tak puasa.

~ana~ said...

bengong..

bujal X said...

macam bangang itu orang! ceh!

Huda said...

sabo je la..moga dia insaf atas perbuatannya..

Nieza Ishak said...

hurmm .. memalukan langsung. tepek sini gambor dia ..tak malu betul

kakngah said...

perkara biasa seorang yang berada di construction line...
:(

Salmia said...

tak ada ke'malu'an langsung!

Ermayum said...

ya Allah awat dia tak beli sendiri soh orang subahat lak - menyalahguna kuasa ish gerammmmmmmmm la

MasZuber said...

adoi,malu kaum jea abg penguatkuase tuh.

Elyn Sani said...

Memalukan org islam je!!

DrSinga said...

buat kurang persen aku je ngutuk dia ( di atas)