16 August 2011

Mood Raya!

Dah 16 hari kita berpuasa


Aku dah takde mood nak keje


Asyik memikirkan preparation raya yang tak settle-settle


Baju papa-checked!


Baju Aqid- checked!


Baju Aqid sorang ada 16helai


Mungkin aku terlupa yang aku ada lagi sorang anak


Heheheheheh


Baju Riffa 2 helai


Tak cukup, kene beli lagi


Baju kurung aku 2 helai je tahun ni


Sebab nak mengamalkan konsep wasatiah


Tapi


kasut


handbag


tudung


etc


etc


etc


the list are endless for me


Esok nak shopping lagi!


Shopping selagi kedai tak tutup.

20 comments:

kaklong said...

kaklong tahun ni besederhana jer..bujet tak cukup...huhuhu!

ejaMaria said...

ini bukan shopin selagi kedai tak tutup... ini nama nya shopin selagi belum raya... ;p

A N A K - A N A K K U said...

wah mmg semangat ghaye nie....hehehehe nak wish lah bg bersemangat g....selamat hari ghaye, maaf zahir dan batin

DrSinga said...

16 helai!!??

kalah antie ,Aqid!!

Huda said...

mak aih dahsat baju aqid kak smpi 16helai :) soping selagi boleh..

~ana~ said...

mak ai..sampai 16 helai..dahsyat tuh...

thn ni bersederhana sahaja..bonus thn lepas x dpt2 lg nih...

kakngah said...

belum sediakan apa2 lagi...

pg td kali pertama aku dgr lagu raya kat radio.
lagu abang jamal.
assalamualaikummmm...

Drama Mama said...

wahhh mcm2 nak shopping. seronoknyaaaa!

ummiross said...

hehe kalau kedai tu tak tutup, camne tu Syida...

Daddy Ziyyad said...

kalau wasatiah, dah tak payah shopping lagi dah...ekekeke

bujal X said...

saya tengah kaya~shoping sakan~keh keh~~

watyz said...

waa...sakan... :)

mama_umar_maryam said...

16 kooo,hahahahah,ko lupe rifa ye..
aku mlm raye pon blh sopping lagi ;p

en_me said...

shopping sakann makk kanns.. ehehe

Elyn Sani said...

haha ko ni lawak tui leh lak lupe ade hero kecik lai satu yg memerlukan baju berhelai2! esok beli tauuuu ekekekke

Elyn Sani said...

haha ko ni lawak tui leh lak lupe ade hero kecik lai satu yg memerlukan baju berhelai2! esok beli tauuuu ekekekke

MasZuber said...

huhuhuhu saye x shopping ape2 lagik nie. baju raya yg tempah ari tue pun dah terpakai!

shaza said...

kesian hero no 2 tu.. aku sume dah siap.. malas nak buat preparation last minute..

ddlea said...

Tak per... akid baju dpt banyak, nanti boleh perturun kat adik...

Ermayum said...

what is wasatiagh? zuhud ke heheh