05 October 2011

Kedai Kopi

Weeehoooo!!

Again, saya rindu korang semua

Saya tak dapat nak apdet blog hari-hari mcm dulu

Sebab

1.Bizi

2.Connection mcm *tett*

3.Tak dapat nak apdet gambar (sila rujuk sebab ke 2)


-

-

-

Saya harap alasan tersebut diatas dapat diterima

-

-

-

Berbalik kepada tajuk

Sekarang saya kerja di kedai kopi

Saya dah beralih bidang

Saya suka kerja disini

Flexi hours

Bole work from home

*saya dah try work from home few times, tapi saya rasa saya tak bole nak concentrate keje sebab saya asyik berguli-guling dengan Riffa. Kepada yang dah lupa siapa Riffa, dia adalah anak ke 2 saya yang adorable!*

Bole pakai casual wear

Tak payah saya nak gosok baju kemeja dan seluar lagi

Tapi jangan sampai tak pakai baju datang keje tau

Itu pesanan bos saya

Yang penting sekarang, saya rasa gembira

Tak perlu fikir pasal nak report kat bos yang takde kening kalau saya datang lambat

_

-

-

-

Saya tau, mak saya agak risau sebab saya bertukar tempat kerja

Tapi, setiap kali saya tukar keje, mak saya akan berasa demikian

Tapi, ini tempat kerja saya yang ke 5

Saya harap mak saya akan ok

*mak saya, papa Aqid adalah pembaca blog ini*

12 comments:

ejaMaria said...

asal gembira Syida... aku tak leh suke-suke tukar keje sbb dah sign tetap dan berpencen...

Nieza Ishak said...

weiiiiiiiii .. jom la pi kedai kopi area kelana jaya. windu nak borak dgn ngkooo ... ;)

kakngah said...

kopi o kaw 1!

~ana~ said...

eh....dah update blog...heh3x...

ummiross said...

lama menghilang Syida..

kaklong said...

welcome back bebeh!..miss u 2...!

KSWSK said...

bos xde kening n busuk..hahahahha

MasZuber said...

keja baru yang penting kita suka dan lebih baik.. yedak?

:)

mama_umar_maryam said...

glad dgr ko heppy,hehehehe,tingin gak weh nk keje dari umh,tp aku mcm fail je,sure nk bergomol dgn budak2 ni

nurul said...

aku juga pembaca blog ini

Ermayum said...

lets meet at yr kedai kop- kopitiam ni confirm halal tak ?:)

DrSinga said...

Ello mak Syida..!!
Eloo papa Aqid dan Riffa!!!