17 November 2011

BerSawang

Rupanya dah sebulan lebih saya tak update blog

Actually, there are so many thing yang saya nak update

Tapi

Tak cukup kakitangan yang nak mengupdatekan untuk saya

-

-

-

-

Alhamdulillah

Saya suka kerja baru saya ni

Saya sangat teruja dengannya

Setiap pagi Im looking forward to go to work

Dulu takde macam ni pun

-

-

-

Saya gembira

Saya suka mereka semua disini

They are fun to work with

-

-

-

Sebenarnya,

Saya nak post gambar

Saya tak suka entry yang kosong macam ni

Tapi saya lupa bawak kabel

Hish!

12 comments:

kaklong said...

welcome back gorjes!

Elly & Emmy said...

kami datang nak bersihkan sawang.. heee.. welcome back auntie gorjes..

ummiross said...

welcome back!, jumpa lagi di lain n3 nanti...

Nieza Ishak said...

welcoma back syidah ...
windu sama kamoooo

Ladysirna said...

Salam syida..lama juga tak kesini..dah ada 2org anakmemangla busy...kufaham...tp mesti syok tempat keja br ya..kay..happy working

~ana~ said...

welcome back....
misss u so much.......

Drama Mama said...

alaaa nak tgk gambaq!

shaza said...

opis ko dah pasang unifi ke belum.. ku rindukan entrimu.. jangan lagi sebulan lebih baru ko nak update blog.. time tu aku pun dah beranak agaknya..

kakngah said...

ai miss yu bebeh!

Ermayum said...

blog lah dari phone :) dimana mana masa baring dan duduk :)

DrSinga said...

baaaaaaanyaknya labah labahhhhhhh

AkMa BiZz BuZz said...

weh ko akan terharu baca pasal kerja baru nko nih..
hehe aku x dpt dtg la beb sowie..
http://fatinsuhana.blogspot.com/2011/12/coffee-planet.html