02 December 2011

Coffee Lover?

Saya rasa macam tersilap

Tersilap pilih tempat kerja

-

-

-

-

Saya tak minum kopi

Tapi saya kerja di kedai kopi

Sepatutnya

Saya kerja di kedai chocolate

I'm so in love with chocolate

Theobroma

Godiva

Patchi

Ada vacancy tak?








Semua orang minum kopi kat office

Tapi

Saya minum Milo

8 comments:

shaza said...

aku pun tak berapa serasi dengan air kopi.. nescafee, starbucks, old town coffee, kluang coffee.. sume tak jalan.. tapi kalau air kopi kat san fransisco coffee aku boleh terima.. sebab rasanya sedap sikit kat tekak aku ni..

nanti aku nak rasa air kopi kat coffee planet pulak.. tapi macam jauh nak gi shah alam.. kalau aku datang rumah ko utk rase kopi tu boleh tak?? ngehngeh..

AkMa BiZz BuZz said...

shaza.. jom kiter buat lawatan g umah syida utk rasa kopi planet jom ehehe

ummiross said...

Syida, kita serupa, ummi tak gemar kopi tapi sangat gemar chocolate, minuman harian pun milo jugak, hik!

shaza said...

narul.. mari mari sebelum aku beranak.. nanti dalam pantang tak bole minum kopi..

Huda said...

:)

ejaMaria said...

kite bancuh kopi kat rumah je - untuk org rumah juga... ;p

wak gelas said...

wak pon sukak kopi jugakkk.... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

watyz said...

nope! saya pon x suka kopi. bau pon x bole. hehehhe