15 December 2011

Photoshoot!!

Hari ni kami ada photoshoot. Bukan untuk manusia. Tapi makanan. Ya! Makanan juga perlukan profile okeh. This is my first time/first experience untuk food photoshoot ni. Since da masuk line F&B ni, kenalah ambil tahu semua benda yang berkaitan dengan foods.

Jom tengok macam mana diorang buat photoshoot!



Para model tengah beratur untuk menunggu giliran masing-masing.



Gambar secara individu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hasilnya?

Kena tunggu. Belum siap edit.

Sila bersabar =)


13 comments:

ejaMaria said...

kecik je studio makanan tu... ;p

kaklong said...

majalah resepi banyak mengggunakan skli fhotoshoot yg menarik..kadang bila kita memamasak kita nak nampak sama mcm dlm majalah..tapi hampeh...trik jer tuu...hehehhe!

~ana~ said...

[engalaman baru...best nya..:)

ummiross said...

Syida, tak sabar nak tunggu hasilnya

Daddy Ziyyad said...

Food photography! Antara genre photography yang saya suka, cuma belum mahir lagi...selalu main tembak aja kat restoren..hahaha

shaza said...

macam tu rupa caranya.. kena ade cahaya lampu ek.. patut lah gambar makanan kat restoran berseri-seri...

Yunus Badawi said...

Kalau pandai ambil gambarnya makanan yg biasa2 pun nampak menyelerakan ... ngeeee

Yunus Badawi said...

dan makanan yg sedap, bertambahlah terliur menengoknya ... huhuhu

Izan Ishak said...

waaahhh...camtu rupanya bila makanan nak berphotoshoot ye.. kelasss!

Gieyana said...

Menariknya studio..cfm cantik gmbarnya..

Salam kenal..:D

Ladysirna said...

Wah, cam best je donut tuh!bak sebijik...hehe

working mom... said...

saya suka photoshot !..saya juga suka makanan itew...hehehe, tu food betul2 ke tipu2? :P

DrSinga said...

hoh !!

pernah masuk woksyop food fotografi
ternganga Beb!!
ingatkan senang!!