20 February 2012

Chomel kan?



Ada tulis "Selamat Jika Tertelan"

Dulu masa kecil mak saya cakap saya suka makan ubat gigi. Sedap. Ada perisa. End up, too much fluoride is bad for your teeth as well. Gigi jadi sedikit kuning. Now kena kumpul duit untuk buat whitening pulak. Aritu ada tanya, sebatang RM50. Kalau 32 batang? Rm1600. Rasanya dengan gigi yang tak bape nak putih ni kehidupanku ok je. Tak jejas apa-apa pun. Hehehee

11 comments:

ejaMaria said...

1600 untuk gigi?... hahaha... ;p

ummiross said...

hihi kena tunggu tua sikit Syida, bila gigi dah berkurang atau tinggal 2 batang, bolehlah cuba kot,hik!

Daddy Ziyyad said...

kat dentist mana tu dia charge RM50 sebatang? Buat yg depan ajalah kalau mcm tu, 10 batang..barui Rm500..hahahahaha

KSWSK said...

gigi putih sgt smpai bsinar2 kang aku nak jumpa kau kena pakai spek itam sesiap..silau sinar gigi..

kaklong said...

uishhh..mahalnya...huhuhu!

transformed housewife said...

yg jd pelakon & penyanyi byk putihkan gigi diaorg sbb nak nampak cantik dlm gambar. kita tak payahla. syg duitla.

~ana~ said...

mmg kalau kita tertelan flourida tu, effect dia smpai ke besar dentist kata...hu3x..

working mom... said...

hahhaha...baik ko simpan duit RM1600 tu dek non...g melancong ke lg best !...ekekeke

Izan Ishak said...

mahalnya syida sebatang 50 hengget. sayangnya duit!

mama_umar_maryam said...

eh,aku pon nk cuci gigi nih..tp kenape dari kecik takut dentist??arghh

Aini said...

Hahaha... Syafi pun suka makan ubat gigi.. sedap agaknya yer?
*kena tanya Syida yang pakar* Hehehe...