17 February 2012

Lunch With a Blogger Friend

Ianya berlaku secara impromptu

Tiada perancangan langsung

Saya disite

Hampir dengan pejabat dia

Actually, setiap kali saya balik dari site memang lalu depan pejabat dia

Dan hampir setiap kali itu jugalah saya nak call dia

Tapi

Takdir penentu segalanya

Adia kat KLCC

Site saya hampir di KLCC

Adia ajak lunch sama-sama

Ajak Ana sekali

Tapi

Apakan daya, Adia tak bole pulak

So, saya call Ana

Fetch dia

Terus pergi makan kat Istana Budaya

First time lunch kat situ okeh!

Teruja

Banyak lauk

Sedap juga




Alhamdulillah, kenyang.

8 comments:

kakngah said...

tinggal tulang jek?

~ana~ said...

segan i bila ingat balik...aaauuuuwwww...:)

~ana~ said...

akak, nak mintak gmbr ni erk...nak buat entry gak...:)

ummiross said...

waa betul2 berselera tu Syida, licin..

KSWSK said...

peberet aku kat sini tea tarik dia...

Ladysirna FA said...

lama tak mkn kat IB, depan HKL je tu, lenkali singgah la ye..;)

kakyong said...

mana kah lauk yg banyak tu...??

mama_umar_maryam said...

aku tulis bende yg same jugak, x aci..nape tgal tulang je..hahah