13 February 2012

Pada Suatu Hari.....


Pada suatu hari,saya telah pergi melawat Shazarina untuk melawat babynya. Something wrong dengan ayat ni sebab menggunakan perkataan melawat sebanyak 2 kali. Di rumahnya, saya berjumpa dengan kawan sekolah rendah masa kat Johor dulu, iaitu Ilyani dan Anarul. Baby Shaza sangat lebat rambutnya. Kak Long dan Kak Ngah bila nak datang melawat Shaza? Untuk makluman Shaza, Kak Long cakap dia segan nak datang rumah ko.

Selepas itu, kami malas nak balik rumah sebab mak dengan Aqid takde. Diorang pegi tengok embah saya di Shah Alam. So we decided to eat kat KLCC. Kat rumah Shaza segan nak makan sebab busy berborak. At first kitorang nak try makan kat Peanuts. Comel je kedai tu but hub cakap makanan kat situ ringan sangat,tak kenyang. Then kita pergi try kat Chillis, kena q la pulak. Kami tak larat. So we end up makan kat Dome.



Riffa tengah pilih makanan. Nothing for him.


Choc frappe for me. Not available for adult size. Siap ada koala bear. Chomel!


Papa punya lasagna


One pizza for me, please! Saya habiskan semua sekali.


*maaf, saya malas nak justify satu-satu.

9 comments:

kakngah said...

hadoi... aku pun tak tau bila nak g melawat shaza. tunggu raya kot! kehkehkeh!!

oo.. kaklong ai tu memang pemalu orangnya. ahaks!

ummiross said...

ummi melawat blog Syida untuk melawat Syida,hihi..

Syida kalau bab makan2 memang best,boleh jadi panduan untuk ummi, ummi pun suka makan-makan,kalau ke KL nanti bolehlah ummi try serbu.

Tahniah Syaza atas kehadiran baby baru..

~ana~ said...

sedap nya pizza tuh....

Cho Zila said...

sedap2 belaka makanan itu yerk...

mama_umar_maryam said...

adoi,aritu dh smpi klcc,dah ckp dah dgn laki aku nk minum kt dome,die blh menonong je balik,huwaaa

Daddy Ziyyad said...

pizza tu makan sorang? :)

shaza said...

aku dah gatal kaki nak gi klcc ni.. tapi tak taulah lepas ke tak jalan ade baby kecik ni..

ddlea said...

Gila kentang ko perabis pizza sorang... sangat kagum.

Syida said...

pizza dia nipis dan tak sebesar yg disangka.