11 June 2012

Idolaku...

Semalam ada kenduri kahwin kat PJ, near to klinik Acik Singa. Mula-mula macam malas nak pegi, tapi bila Papa cakap nak pegi tengok Ultraman live kat Paradigm, Aqid terus beria sangat nak pegi. Show started at 3pm Tengok tanpa berkelip mata - Aqid

Live show tu ada orang pakai suit ultraman, pastu ada monster-monster 3 nos/pax (tak tau nak pakai penjodoh bilangan apa untuk monsters tu). On top of that ada la contest-contest lain. Nasib baik Aqid takmo beli menan. Alhamdulillah.

Ultraman, Aqid, Papa
Ultraman, Riffa, Aqid, Papa


Confirmed cerita Aqid tengok ultraman ni akan diulang-ulang oleh beliau selama seminggu.


Mommy tukang amik gamba je.

12 comments:

Gieyana said...

sempoi pics last tue..:-)

Daddy Ziyyad said...

ultraman live tu macam mana? org pakai suit ultraman?

~ana~ said...

wow..best nya...:)

kaklong said...

aqid!
dah buajng!

kakyong said...

kalo fikri dpt peluang ni.. mau la sebulan dok ulang kesah otomen nih... hahhaa..

DrSinga said...

sama je sengihan anak beranak tu!

transformed housewife said...

knur tak pergi lg kat Paradigm Mall tu. anak2 dah pergi smlm dgn adik ipar. skrg tgh berpantang mmg lambat lg la nak keluar berjln2.

mama_umar_maryam said...

ni patung je ke atau org pki sut, klu anak2 aku tgk ni mmg smpi ke sudahlah angau dgn otomen

KakiJalan said...

hellooo awak..
kita dah pindah tauu

working mom... said...

taett! jumpa ultraman !... :)

sayadankamerasaya said...

awak..
kita dah pindah blog

Huda said...

ala tomeil anak2 dan daddynye :)