24 September 2012

Mencari Pizza


Semalam tengahari sejurus selepas keluarkan ikan dari freezer dengan penuh keazaman nak masak untuk lunch, papa ajak makan kat luar. Dah lama tak makan pizza, katanya. Tolak bulan puasa dan sebulan raya, kiranya dah 2 bulan tak makan pizza. Lama sangat ke? Hehehehe.

Bila da masuk dalam kete, dia tanya nak makan kat mana? Sebab dia bajet nak makan kat Jusco jek. Aku and anak-anak da pakai baju cantik-cantik, tapi nak pegi Jusco jek? Saya bantah Yang Arif! Then aku decide nak pegi makan kat OU. Dengan alasan dah lama tak pegi sana. Which is quite true sebab kat sana parking leceh sikit. Sebab rasanya kami lagi suka pegi kat Curve.

Lepas makan (tiada gambar makan), kami jenjalan cuci mata je kat OU tu. Memang takde hati nak shopping pun. Because hujung minggu ni kami nak pergi bercuti. Weeehoooooo!!!


Aqid dengan Kick Buttowski


Sori kepala papa tak masuk dalam frame. Sila utamakan anak-anak. ;)

7 comments:

ieda said...

makan pizza ..
akk pun dah lama x makan dikk
huhuh ;))

Daddy Ziyyad said...

saya pun dah lama tak makan pizza..;)

ummiross said...

dua2 baju oren, comei!!

shaza said...

aku pun dah lame tak pi OU.. di luar kawasan jajahan..

salmia saidin said...

pizza.. huuu.. lama jugak xmakan.

transformed housewife said...

kami baru 2 kali pegi OU. 1st time pegi sesat bila nak balik cari kereta. huhu

~ana~ said...

waaa...ana pun lama x mkn pizza...br ni nak mkn pizza, anak2 sibuk nak mkn kfc...