23 November 2012

Cream and Fudge!

Haritu masa kat site KLCC aku ada nampak diorang ada bukak new branch kat Wangsa Walk. So aku park kat dalam WW, cari from end to the other end, tapi tak jumpa. Hampa rasanya. Sebab memang nak try sangat ice cream on cold blocks. Rupanya kedai Cream and Fudge ni kat shoplot di luar WW.


Siap panjat kerusi nak tengok macam mana diorang buat ice cream


Ni dia tengah uli-uli ice cream Aqid


Uli ice cream mommy pula


Papa punya

Riffa punya?

Takde

Sebab weols sneak out masa dia tido

Kejam!


Birthday Suprise! nama ice cream je. Birthday Aqid lambat lagi.


Caramel cheese ke apa tah. Memang lazat!


Strawberry something

My verdict : wajib repeat makan kat sini!

Harganya macam kat B*skin, tapi rasanya lebih sedap

4 comments:

Fadilah Aziz said...

bestnya, harga mcm ne, ok x?

ummiross said...

Syida, menggodanya yang karamel cheese tu!

shaza said...

aku pernah makan yang kat alamanda.. teruja nak rase sebab dari jauh bau dia harum semerbak.. aku pun tak perasan ade kedai ni kat area wangsa walk..

transformed housewife said...

siap kena uli2 ye ice cream tu.