07 November 2012

Latest Addiction







My latest addiction is Alhumaira Contemporary. It started from bulan puasa haritu. Cuma tak sempat nak update. Saya sangat suka akan inner neck yang silang itu. Saya beli 8 helai pelbagai warna. Disamping itu, saya juga membeli shawl chiffon 2 helai untuk dipadankan dengan baju raya saya. Tapi shawl chiffon tu agak kureng practical untuk saya dengan berbaby kecil kerana Riffa asyik tarik-tarik. 

Gambar diatas menunjukkan hasil pembelian online yang telah saya lakukan dan telah sampai semalam. Saya beli 1 inner silang dan cotton hoodie. Packaging dia wangi sangat. Saya harap bila saya pakai tudung ni, saya akan comel macam model Alhumaira tu. 

7 comments:

ummiross said...

Comelnya model tu, Syida tentu lagi comel ni!!

Daddy Ziyyad said...

addiction? hobby? need? Tak kisah la...penuhkan gobok dgn koleksi...ekekekekeke

ejaMaria said...

tayang sket kecomelan itu... ;)

~ana~ said...

tunjuk ar gmbr akak pakai inner tu...

kak, dah balik kl dah..mmg melepak kat umah je la skrg ni..

ieda said...

tudung humaira nie cantik2 kan ;)

transformed housewife said...

aah tunjuklah gambar Syida pakai inner & shawl.

mimie hamdan said...

yg aku kenan memanjang takdo stock!