26 November 2012

Majlis Ihtifal

Sepatutnya entry ni keluar minggu lepas, tapi tuan punya blog lupa nak schedule (hantuk kepala kat dinding).

Ini adalah Majlis Ihtifal untuk school Aqid. This is the 1st one yang dia dan kami attend. Aqid ada buat persembahan di majlis ini dan dia dapat no.2 masa final exam untuk pelajar 4tahun. No. 1 dan 3 adalah gegirl. 



Persembahan pertama. Sila cari budak hitam itu.


Persembahan kedua. Aqid kat second row. Kenapalah teacher tak letak Aqid kat depan?


Persembahan ke 3. Lagu French (apa tajuk dia tah). Si hensem baju pink kat depan. Mommy excited!


Ini budak tak reti duduk diam. Penat jugak bawak baby/toddler pegi majlis macam ni.


Aqid dan embah. Majlis dah selesai. Mari kita pulang.

8 comments:

kakngah said...

ensem dowh pakai bj fink.
anak2 jantan aku boikot kaler fink huhuhuhuhu!!

ummiross said...

waa tahniah Aqid.., kecik2 dah ada bakat.

shaza said...

budak zaman sekarang kan umur 4 tahun dah ade exam.. aku dulu 4 tahun main guli lagik.. hehehe..

Mama Hanim said...

cutenya yg baju pink tu..phewiitt..
tahniah aqid..

Daddy Ziyyad said...

terus saya gugel, apa itu IHTIFAL...:)

~ana~ said...

ensem nya aqid...:)

Fadilah Aziz said...

comel la budak budak buat persembahan..tahniah aqid

mama_umar_maryam said...

congr8s akid!!! hensem oh baju pink