08 November 2012

Rakyat Prihatin



Tadi saya queuing di traffic light. Ada orang honk. As a normal person/driver of course lah saya akan mencari sape yang di honk dan kene honk. Rupanya kereta sebelah saya yang honk. Saya pandang ke kanan. He was trying to tell something to me. Yes, ME! 

Dia bercakap dengan tingkap tertutup and i am not a lips reader. Mulut dia macam cakap "bocor" sambil menuding jari kat tayar depan. And i replied "ok" dalam keadaan tingkap tertutup juga. Keselamatan haruslah dijaga. He is a stranger.

Then dia honk lagi andkali ni dia buka tingkap sambil menuding jari kat tayar. Rupanya dia bukan cakap "bocor" tapi "kotor" . Fine. I know that my car is dirty and i dont need a stranger to acknowledged it to me. 

Then lampu hijau. Saya drive je.

Tapi in the other hands, adakah dia cuba flirting with me?

Hehehehehe

Perasan.

6 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahahaha...ataupun sebenarnya dia nak cakap " cantik sportrim" bahahaha

ummiross said...

hehehhe, sempat flirting lagi tu.

~ana~ said...

sempat lagi....hahaha

ieda said...

hoh ... kotor punn kena tegur ke ??
adehhh akak x pernah jumpe manusia macam tuu ..
nie terlalu ambil berat nie ekeke ;)

mama_umar_maryam said...

hahaha,pastu ko cek nmpk ape? kotor btol? klu x,mmg niat die nk a/s/l ko,hahaha

transformed housewife said...

oik ada juga yg tegur bila kotor.