21 December 2012

I'm Inspired

Dah lama tak buat books review. Rasanya blog ni tak pernah buat entry pasal books review. Motip nak cakap dah lama tak buat? Hehehehe. Aku suka baca buku-buku yang memberi inspirasi. So buku yang terpilih pada kali ini ialah: 


Buku ni memang inspiring. Tetapi jalan ceritanya macam terlalu laju sebab aku baca buku ni dalam 2 jam je dah habis. Or aku yang baca terlalu laju? Kisah beliau dari kecik sampailah sekarang. Susah senang nak memastikan saham orang Melayu dalam setiap company yang dia beli. Gosh, aku memang tak pandai nak buat books review. But, tak rugi if korang beli buku ni.

Sekian.

5 comments:

Daddy Ziyyad said...

Hmmm..saya ada nampak buku Syed Mokhtar ni di MPH...tergerak hati juga nak beli..

Fadilah Aziz said...

Bangga dgn dia ni, contoh melayu yang naik dr bawah...teringin gak nak baca biografi tu..

ieda said...

hurmm pernah tgk buku nie ..

shaza said...

huhu.. aku bace buku upin ipin je skarang ni..

mama_umar_maryam said...

siyes suke bc buku2 inspiration nih,will buy few later