22 January 2013

When Bloggers Meet......

Last Sunday, Kak Ermayum ada buat potluck for her blogger friends which includes me (blogger sangat kah aku ini?). It was supposed to be a pot luck. But Adia and I went to her house with our luck (read: bawak badan sahaja). It's not that we are so lazy but the 'pot' we plan to bring to her house did not turns out to be as planned. Lagi sekali ditekankan disini, kami tidak pemalas. Hahahahahha.




Dari atas kiri : Adia, Kak Zarin
Dari bawah kiri : Myself, Ana


Kak Zarin and Ana


Adia and I


Ana and I


Adia and I

Berborak sampai tak ingat duniawi dan tak snap photos pun. Gambar ni pun from Kak Ermayum. So entry kat blog Ana, Adia and I is using the same photos. Hehehehehe.




Lasagna yang Ana buat telah ku bawa pulang.


6 comments:

A D I A said...

syida i lupa nak ckp hari tu. u nampak dah berisi! berisi = makin cun. (nak jugak komen kat sini kan).

i bawak balik kek hari tu pun licin. licin tapi i sendri tak sempat makan. apakahhhhh.

Mama Hanim said...

amboi best tu dating sakan ye.. jeles ar cmni.. bila la agaknya blogger cun mcm syida n adia nak datang kedah kan..huhu..

Fadilah Aziz said...

Tak ajak pun...bestnya korang kumpul2 ni, mesti gossip sakan..hihi

Daddy Ziyyad said...

Gathering dgn member2 bloggers mmg best kan...Next gathering kitaorang buat, sila la join..Konsep tetap potluck... hihihihh

~ana~ said...

esok entry adia plak menyusul dgn gmbr yg sama..hahaha...

Huda said...

akak ni kurusla..kecik je orgnye ye..