01 March 2013

Mini Baking Project

Semenjak rajin membaking ni, kat ofis pun membaking jugak. Kali ni kita buat lapis cheese oreo. Resipi dia sama macam buat lapis cheese marie haritu, tapi tukar dengan oreo. Diorang cakap pakai oreo ni lebih sedap dari biskut marie. Of course la! Rasa oreo memang jauh lebih sedap biskut marie. 

Idea nak buat oreo cheese ni datang di malam hari masa tengah tidurkan Riffa. Lalu saya sms rakan office "Esok nak buat ciskekoreobedebah. Sila bawa tapawe masing-masing dan bawa sebatang oreo sebagai pengeras". Kali ni saya buat 2 adunan since banyak tapawe yang nak diisi. 


Ni salah satu tapawe kek cheese oreo itu.

9 comments:

ummiross said...

Dapat satu tupperware tu kan sedap, makan sambil2 tengok TV, hihi..

Fadilah Aziz said...

wah...yg lapis marie cheeese haritu pun aku x sempat kejar buat lg...

Chik Att said...

rsjinnn

Huda said...

sedapnye kak..nak sikit boleh ?

Daddy Ziyyad said...

oreo tu kalau dimakan begitu sahaja dah sedap.inikan pula buat ciskek..hahaha

ejaMaria said...

terbaekkkk... :)

~ana~ said...

sedap nya amboi kemain lg Asyik membaking je skrg ni ye...

zety said...

wahhhh...bagus2..nk resepi ..cam best je ltk2 dlm tapawe

working mom... said...

wah..rajin ko bakin di opis...nampak menarik tertarik ciskekoreobedebah ko itew...hehehhe :)