10 May 2013

Cuti-Cuti Malaysia

Gosh! Dah lama sangat blog ni bersawang. Entry ni pun dah lama nau dok kat draft. Ni cerita tahun lepas. Bulan December to be exact. Masa cuti sekolah. Family FIL ajak bercuti kat tempat sejuk. Tidak diluar negara yea kawan-kawan. Kita pegi Cameron Highland je. Aku last jejak kaki kat sini pun masa tahun 3 kat UTM. Tu pun sebab ofis mak ada family day. Enjoy the photos! 






8 comments:

ummiross said...

Lamanya menyepi Syida.
Best kan Cameron Highland ni,suka cuacanya yang nyaman.Mesti anak2 Syida seronok.

Daddy Ziyyad said...

Ya Allah...cerita bulan doblas tahun lepas! hahaha...takpa lah, at least dah berupdate..:)

Yg penting happy gi holiday dgn family kan :)

A D I A said...

Ai kecik je pic, dah la korang ni cute2. sesawang2 blog u, sawang lagi blog kak eda hehehe.

shaza said...

hehe.. ok le tu.. belum sampai 6 bulan lagi.. aku pun ade entry tertangguh ni..

salmia saidin said...

adek tgk gambar je. malas membaca la. boleh?
hewhewhew..

working mom... said...

giler lama ko kepam citer ni dik..??? ekekke...xper..xper..akk sanggup baca jugak.. :) hehehe

yana said...

Tiba2 aku teringat kenangan last pergi Cameron tahun 2004..cengginilah aku dulu..anak baru 2 org..tak sekolah lagi..senangnya nak jalan ke sana sini..jadi selamat berjalan sakan...lepas ni ko kena ikut jadual cikgu sekolah ya!!

mama_umar_maryam said...

japp aku tlg sapu sket habuk nih,hahaha