29 May 2013

Riffa Is 2!

Alhamdulillah.

Hari ini Muhammad Aqif Riffa dah 2 tahun. Syukur ke hadrat Allah sebab saya dapat BF dia sehingga ke hari ini. Even though cuma dapat fully BF sehingga setahun dan selebihnya terpaksa mix during working hours tapi saya amat tidak menyangka saya dapat melakukannya. Dengan sokongan family tak lupa kepada rakan blogger terutamanya Acik Singa yang telah memperkenalkan motillium kepada saya. Saya amat berterima kasih kepada anda sekelian. I always have a panic attack bila milk supply saya merundum tapi saya kuatkan semangat serta setkan kat minda saya bahawa jika orang lain bole bf sampai 2 tahun, kenapa saya tak bole? Ok, statement itu agak emosi, but itulah yang terbuku di hati. 



Cake made from the bottom of kak Zarin's heart. Not my heart, sebab mommy order je. I saw the deco at Doc ZZ ' s wife fb page. So i asked kak Zarin to do the same.


Sesi potong kek kat kampung. We celebrate it secara wasatiah. Among family members je.





Birthday boy dapat basikal baru. Alasan kene beli basikal ialah sebab dia asyik nak rebut dengan cousinnya itu. 

Happy Birthday Riffa!






9 comments:

Dr Singa said...

happy birthday Riffa!!

nak adik tak..?
mintak kat mama...

Nieza Ishak said...

happy buffday Riffa,

cantik gak buat kek gitu kannn?? sesuai utk aku kalo nak deko hok comot2 ... ngeeeeee.

working mom... said...

Wah...dah 2 tahun ye...sekejap jer masa berlalu.. :) Happy Birthday Riffa ! semoga menjadi anak yg soleh...kebanggaan mama & daddy .. :)

Mama Hanim said...

happy birthday Riffa.. best tu dapat basikal baru..cepat cepat besar ye..

kakngah said...

happy bufday riffa
dah blh naik pangkat dah ni!

~ana~ said...

happy birthday riffa.....
moga menjadi kebanggaan mummy and daddy ya...:)

Huda said...

happy birthday riffa :) dah 2 tahun dia..kejap je kan :)

ieda immi said...

eppy bday riffa ...
aloor sedap lak tgk kek tuu
cantik !

transformed housewife said...

happy belated bday Riffa.