01 March 2010

Hadiah Untukku..

Sebenarnya dah lama aku mengikat nafsuku untuk mendapatkannya.Setiap kali nak aje, terpaksa aku dahulukan priority lain dalam kehidupan aku ni.Dan setiap kali itu lah aku dok membelek-belek websitenya.Actually yang aku nak yang lain, tp bila da ternampak yang ni.Rasa cinta pandang pertama pulak.huhuhuuu...
Memanglah Artsy tetap menjadi pojaan hatiku,tp yg ni pun cantik jugak.Sukey dah menjadi sejarah, sejak tengok real life.Sbb tak berpadanan dgn saiz keding aku ni.


Inilah dia cinta pandang pertamaku,merangkap Cole Haan yang pertama.Cantik tak?Aku beli kat akak kenge di mybrandoutletstore.blogspot.com. Yg kat sini sume ori tau.Replica mak tak main tau

Beg ni ada trick sikit,its reversible.Yang part kaler itam ni bole bawak gi keje or meeting.If nak bawak g soping2,kita terbalik kan jadi mcm ni;


Best kan ada beg 2 in 1?

1 comment:

norhaliza said...

shyda,
pesal beg ko sama fesyen?