24 February 2012

Dengan Nama Allah



Kat rumah client

Anda juga boleh letak kat rumah anda

Only if your house ada double volume



Ni pandangan dari balcony rumah dia



Ni pandangan ke bawah dari rumah dia.

Gayat tak?




11 comments:

~ana~ said...

adoi...tgk gmbr pun gayat ni kan plak ada kat situ...hu3x...

A D I A said...

Ni u keje kedai kopi ke keje ID? Confuse I.. Best duk xondo kan, tapi hub tak suka.. Suka duk atas tanah katanya

Yunus Badawi said...

kaya giler client awak tu....

kaklong said...

sngt gayat dgn ketinggian...huhuhuhu!

kakngah said...

coffee delivery ??

Mama Hanim said...

tengok gambar pn dh gayat oo..prefer umah atas tanah, senang nk bela itik..hehe..

ieda said...

rasa macam nak tumbang bila tgk ..;)

ummiross said...

view cantik, tapi ummi pun gayat...

Ladysirna FA said...

cantiknya , mesti mahal kan tuh...

mama_umar_maryam said...

aku mmg penggayat..naseb bek umh 2 tgkt ni aku xgayat,hahaha

kakchik@ella said...

saya suka gmbr no. 1 tu.