14 September 2012

Hi, saya sudah botak!



Dah lama tak letak gambar Riffa kat blog ni. Dulu kunun-kunun nak update milestone beliau. Tapi blogging mojo adalah ke lauuuuut.

Eventho projek dah siap,tapi blogging mojo yg ku nanti tidak timbul jua. Mana tidaknya, pukul 10.30 baru sampai opis, terus cuci mata kat shoppingweb. Cuci je, beli belum tentu. Eh,ye la. Sudah lama saya tidak membeli-belah secara online. Tapi dek kerana site kat KLCC, shopping secara offline adalah kewajipan setiap minggu. Huwaaaa....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

ummiross said...

eehh, dah besar, botak pun masih tetap comel!, mmuah!, cium sikit, hehe..

transformed housewife said...

bilalah nk pergi merasa minum kopi kat kedai Syida ni.

~ana~ said...

mojo tu mende kak...

kak, bila nak belanja ana minum kopi kedai akak ni kak....

ieda said...

alah2 comelnyaa
dah botak tuu kejap je tuu
nanti cepat ada rambut ..