15 February 2013

Home Made With Luv


Lately aku malas nak pegi makan kat luar bila lunch time. Not exactly lately, tapi aku dah mula membawa bekal lunch dari rumah since sebulan lepas. Ala, masak cincai-cincai je. Janji ada rasa sudah. Nasi dengan ikan goreng pun da kira ok. Lagipun kedai makan kat area ofis ni agak membosankan menunya. Harganya mahal tak terperi. 


Today's breakfast. Sandwich ala-ala Subway. Giler serabai hasil kerastangan aku ni. Idea nak buat sandwich ni bila ternampak kat blog Daddy ZZ. Tapi gambar kat blog Daddy ZZ tu lagi cantik. Yang penting rasanya serta ianya lebih sihat. 

P/S: Dapat save RM12 jika dibandingkan dengan harga Subway.

9 comments:

~ana~ said...

isi dalam dia nak tgk la jugak...xkan salad je kot...:)

ddlea said...

bagus...makanan yg sihat... aku malas, sebab tu beli jer....hahahaha

ummiross said...

Mewah dengan salad, tu yang best tu...

Huda said...

jimat sikit kan kak bawak bekal :)

A D I A said...

Haah makan sandwich salad je ke. Bertambah slim la u pasni.

Fadilah Aziz said...

menarikla babe, mana u beli roti macam kat subway nih?

mama_umar_maryam said...

haah,mustahil salad je,hahahah,aku aritu buat mini john,pehhh..gemok2 aku sumbat isikpuas ati

Syida said...

kawanku sekelian,
dalam roti tu ada turkey slices 2 kping, cheddar slice 2 keping, capsicum+salad.tiada sos, sbb dlm sos ada bahan pengawet.
roti tu ada kat giant.size dia besar sikit dari roti hotdog.

ejaMaria said...

err.. rajin awak ke dapur lately ni... jeles pulak aiii... :)