10 May 2010

Jawapannya ialah....

Ingat tak n3 akak gorjes masa Jumaat lepas? Yang ada contest ala-ala adhoc gitu tu? Walaupun hadiah yang agak menawan telah ditawarkan, tapi takde satu pun yang dapat menyelami naluri akak gorjes ni. Ada yang teka akak gorjes cuti bersalin. Ada ke patut? Baru minggu lepas tunjuk gamba akak gorjes yang selim melim, minggu ni dah cuti bersalin. Jauh panggang dari api.

Ada jugak yang teka akak gorjes pegi facial la atau pegi reunion ex-school mates la (orang lain pun keje dek non). Memang semua tekaan u olls nun ke langit semuanya. Jawapannya ialah...


Nak celebrate birthday party Aqid yang julung kalinya kat nursery a.k.a school. Memang dah janji dengan dia yang mommy will be there, walau pun leave form boss tak sign, i dont care! I got to be there!

P/S: Baju jalur melintang tu sepatutnya bagi nampak effect melebar, tapi macam takde effect pun kat akak gorjes nih.

9 comments:

shaza79 said...

aik, sekeping je ke gambar??

anin said...

sangat kurus..jeles jeles

A D I A said...

confirm i tak menang *menangis* i teka u gi dating. hampir betul la tu. tak bermula dgn dating2 takde wujud la aqid kan kan.

baju melintang takde effect ye? cuba lagi dgn corak geometri lain.

SyidaMislan said...

@shaza: ada lagi.nanti aku upload kat fb

@anin: janganlah begitu...huhuhu

@adia: kalau nak kira u punye hampir betul, yg lain pun bole ckp mcm tu jgk.hehehe.sblum pegi dating kene buat facial dulu, pegi spa etc.
corak geometri yg lain?sperti corak diamond, ok tak?

Nieza Ishak said...

we want more ..
we want moree ..picas

mana nyoo baju melintang dari hadapan, nak nengok lebor tak syida pakai cam akak pakai ????

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

hye syida nice to meet you

SyidaMislan said...

@nieza: akak, malu la letak gamba ai byk2. *blushed*

@anje: nice to meet u too!

Papakeechee said...

ha!! dah agak dah tapi tak sempat comment ... boleh??? heheh...

so sweet celebrate birthday cam tu .... btw ur Aqid so cute la ... the pipi tembam tembam one ... if i turun KL i wanna cubit .. tak kira!!! =P

JUE said...

ok la tu selim melim! cam jue ni, mase ada anak 1 lagi dh trus bertukar jadi cam raksasa! hahaha...