08 May 2010

Pemenangnya ialah.....

Akak gorjes nak ucapkan thanks to all yang sudi masuk contest teka yang adhoc tu. Even tho jawapan semuanya nun ke langit sana tapi yang penting semangat kesukanan yang ada dalam diri u olls. Akak gorjes suka buat teka-teka adhoc ni, saje nak tengok bape ramai yang selalu menjengah blog ni. Bole gitu? Hehehehe.....

Dalam banyak-banyak yang teka tu, ada 1 jawapan yang betul. Tapi disebabkan akak gorjes dah letak syarat-syarat penyertaan tu, so automatically dia disqualified. Not fair to my other blogger friends if akak gorjes bagi dia hadiah tu sebab aritu akak gorjes ada minta pendapat dia, so tak aci la ek.

Apa jawapannya? Tunggu n3 hari Isnin.

Korang suka tak if akak gorjes buat contest adhoc macam ni? Or suka contest yang berhari-hari?

8 comments:

shaza79 said...

Akukah itew?? huhuhu..

SyidaMislan said...

Ye, ko la org yg dimaksudkan. Thats y aku tulis siap2 kwn skolah tak bole join.Hehehehe

shaza79 said...

huhu.. aku tak perasan pun syarat ko tu.. hehe

ibu_Arifa said...

confirm dah bukan saya lah ni.. :(

SyidaMislan said...

ibu_arifa: im sorry, its not u.lain kali cuba lagi ye..

Mis Erika said...

knp sy x tau ada kontest?huu :)

Alya said...

dah tentu saya pun bukan....hehehhehe

suka je contest,tak kisah la contest yg mana2 pun....

Ummi Dania Yasmine said...

pemenangnyer sape? jeng jeng jeng...