12 October 2010

My Bebo....=)

Kita selalu bagi nickname kat something/someone yang kita sayang.
.
.
.
.
.
.
Sayang
.
.
.
.
.
Abang
.
.
.
.
.
Honey
.
.
.
.
.
Darling
.
.
.
.
.
Boo-boo
.
.
.
.
.
Tapi kalau aku panggil Bebo, rasa pelik tak?
.
.
.
.
.

This is my first Bebo Arch. Cute je nama dia,kan? Bebo arch ni baru launch kat site. Aku rasa kalau aku pakai baju kaler grey, mesti aku akan terblend sekali dengan si bebo ni. Kalau putih, ada kontra sikit. Sunglasses tak bole diketepikan bagi memastikan aku maintain gorjes walaupun di tapak bina. Bole gitu? Angle ni tak nampak arch tu dengan jelas, kalau nak bagi jelas nanti takut c.o.w aku termasuk dalam sungai pulak. Hihihiiii....

p/s: Bebo Arch ni adalah sebahagian dari component precast bridge.


15 comments:

shaza said...

kaukah itu?? aku ingat budak sekolah mane tadi.. hehehe

kak long said...

kau tetap gorjes dik...!

Salmia said...

apesal kecik je.
"cow" itu spesis kerbau kah?

kakngah said...

spesis culvert gak ke????

parit tu cam sungai vanice jek kan... blh susur naik gondola...

~ana~ said...

akak gorjes gi mana2 pun, pakai apa2 pun tp tetap nmpak gorjes...:)

Huda said...

bebo? cute gak..tp nape tak debo terus cam dalam phdc tu.. :)

Elly & Emmy said...

ingatkan bebo tu anak tucen.. ghupa3 nyer anak ghimau.. oooo..

MasZuber said...

ini arch kat mane ni kak?

kakyong said...

bebo tu apa? terowong ker.... hahaha....

chugie said...

kecik molek je.. sempat lg bergambar ye!

KSWSK said...

lau dia jatuh sungai kau jugak yg susah kang tu...

DrSinga said...

apo guno nyo bebo tu dek oi!!!???

Yunus Badawi said...

Kesian COW jadi jurugambar pulak.

Wah dah nak siap si Bebo ni. Berguna juga idea saya tu hehehe

Elyn said...

betui menten gojes ko!!

ERMAYUM said...

menda ni cikSyida :) faham2 kot heheh darling, semua tu utk arch ni ke ?