11 October 2010

Paris > Australia > Jeddah

Nak tanya, bila korang dah suka something, would u rather changed it for something else? Aku tak bole. Aku memang seorang yang tetap pendirian. Waaaaa....bole gitu? Kalau aku dah suka satu benda tu, aku nak yang tu jugak. Tak bole tukar dengan yang lain. Memang aku mengaku yang aku ni fussy, tapi itulah aku. Pengakuan terbuka dariku. Tak payah nak buat PC bagai, kat sini je aku shoutkan. Heheheeee....

Kalau tengok kat tajuk, macam jauh sangat aku berjalankan? Tapi tak pernah cite pun kat korang bila aku nak pegi ke 3 tempat tersebut. Bukan niatku untuk berahsia, tapi aku memang tak pegi, macam mana aku nak cerita kat korang? Aku tak pandai nak reka cerita sebab kalau menipu nanti masuk neraka, nak ke? Sila jawab.Heheheheeee

Okey, here is the story. Everybody had their own wishlist. Aku pun ada jugak. Cuma masa untuk mendapatkan wishlist masing-masing mungkin berlainan. Penutup wishlist aku tahun ini adalah sebuah handbeg. Aku rasa tiap-tiap tahun closing untuk wishlist is the same item. Tak pe la. Ikut suka aku la kan. It is not easy to get the particular bag yang aku nak ni. That is why the journey tu jauh keliling globe. Kat umah korang ada globe tak? Ayat yang tiada kaitan dengan tajuk.

Thanks a lot to my friend, HANA and her husband yang tolong carikan beg tu untuk aku. Bukan la best sangat pun beg tu, cuma design tu takde jual kat Paris. Husband Hana pergi Australia few times pun takde beg tu kat sana. Alhamdulillah lepas husband Hana buat umrah, naik cab 30 min untuk sampai ke Riyadh, barulah dapat beli beg tu kat sana. Korang nampak tak effort yang perlu diambil kira untuk mendapatkannya? Husband Hana siap tanya, 'dia tak nak design lain ke?'. Mestilah tidak encik husband Hana.

4 perenggan intro aku untuk penutup wishlist ni. Kalau korang nak beli beg, Hana will give u the best and lowest price (so far yang aku check). Blog lain takde jual beg semurah Hana. The best part is, dia akan cuba penuhi permintaan korang tu sepenuh jiwa. Nak tengok ke beg tu?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Gucci Sukey. Semoga closing wishlist tahun ni betul-betul closed. Sekian entry mempromote blog Hana.

17 comments:

Salmia said...

mak hai... kak gojes pakai gucci..
prada tak mo ke? hahaha

shaza said...

tak kecik la.. ok je aku tgk.. sesuai sangat dengan harganye..

p/s- ni baru bulan oktober.. ko dah buat penutup utk wishlist ke??

ibu_Arifa said...

cantiknyer..nak jugak lah..skrg jgk saya terjah blog tu..zasss!!!

ejaMaria said...

hahaha... benar ke closed?... ;p

kakngah said...

beg raya haji bih!

takpun

depabali..
blh raya ngn abg patma

en_me said...

gorjessnyerr.. ehehe

DrSinga said...

wahwahwahwahhhhh.......
lawo seh!!!

Izan Ishak said...

lawanya syida. best2 dpt gucci...akhirnya~~~

A D I A said...

wahh syabas syida, akhirnya guccci idaman mu (dan ku) menjadi realiti. i pun rajin duk singgah blog hana tu. rajin singgah je la, belian masih dalam perancangan.

Drama Mama said...

wowwwweeeee! beta jeles...beta mau jugak!!! sila beri satu pada beta! hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

kakyong said...

bestnya dpt beg idaman hati... branded yg penuh gaya... sesuai untuk si petite

JUE said...

cantik! cantik!

blog hana...here I come!!!!

entry terkini di blog JUE : TAG - 30 perkara tentang Jue

HS said...

Salam Syida,
TQ!TQ! TQ buatkan entry khas utk Butik HS :))) sukee:)

Sape2 yang nak merasa pakai beg baru boleh la hantar email ye. sempat lagi ni. ETA 19th October ni:))

Jemput singgah ke http://butik-hs.blogspot.com/

MasZuber said...

amboi kak,

best nye dapat beg Gucci..mula la saye rambang mata tengok website Hana.

oh tidak..duit tidak mencukupi untuk berbelanja lagi dan lagi....

Papakeechee said...

it's elegant and nice ... and kecik molek cam tuan dia ... =)

Elyn said...

wah jauh berjln bag ko ni!!!! cun woooo

ERMAYUM said...

best ja gucci uwaaaaaaaaa i tak da lagi k k nanti i g blog hana :)
congrats on yr new beg :)