18 November 2010

Terpenjara

-
-
-
-
-
Lokasi: di kuala
-
-
-
-
-
Dua orang anak buah-buahan sekolah hari ni.
Lagi 6 orang dah main game dari subuh tadi.
-
-
-
-
-
Yang dua itu sangat bengang. Takmo sekolah.
-
-
-
-
-
Aku? Menghirup udara segar di kampung dari dalam penjara. Abah belum buka pintu lagi. Pagi sangat katanya.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

A D I A said...

wahh meriah ramai budak2 y kat umah ur dad, mmg anak2 buah2 u parents u jaga ke?

kepada yg mogok tamau gi skolah tu: lain kali pagi2 buat2 demam or sakit perut.

Mama Hanim said...

mmg best cuti kan..
xpe2, pepagi terpenjara dlu, pastu bebas kan diri ye..hehe..

Selamat Hari Raya Aidil Adha utk syida sekeluarga..

Huda said...

bestnye cuti2 :) lepak2 di kg saja :)slmt hari raya syida n famili ..

en_me said...

pagi yg sejukk kanns.. ammvoiii

Salmia said...

haha.. mak budak pun kena penjara?

kakyong said...

selamat menyambut aidil adha... sonok lah erk balik kg..