15 December 2010

Mari Membela Serangga dan Unggas

Untuk melengkapkan koleksi Longchamp ku itu, telah ku beli serangga ni. Sangat comel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Sila ke Kedai Hanauntuk urusan pembelian.

Aku ada satu beg Le Pliage Medium Long Handle Navy yang baru dua kali digunakan. Agak-agak kalau aku jual kat sini ada yang nak tak? 100% of penjualan beg tu akan ku sedekahkan pada Rumah Kanak-Kanak Spastik Ipoh.


Kalau ada yang berminat, bole emel kat aku syidamislan@yahoo.com.my, I will give u unbelievable price. Hint: I saw a blog selling preloved for Rm300, so i akan jual lesser =)

12 comments:

Mama Hanim said...

cute nya hasil belaan tu.. hehe..

-usaha yg baik tu, semoga makin murah rezeki ye..

kak long said...

besar sungguh hasrat murni mu itu... :)

shaza said...

kat rumah aku ni pun banyak bela serangga.. semut, lipas, etc.. hehehe

p/s cantik beg tu..

~ana~ said...

cantik la hasil belaan akak nih..yg ni xnak jual? heh3x...

Elyn said...

uiks berkenan sungguh aku dgn belaan ko tu!!

Salmia said...

katak takde ke? hahaha

Mai said...

syida, back to margarita issue tu...eheheh, aku salah ekekek....ilmu masih cetek rupenye aku.

p/s : beg tu kalau kasi kt aku pon dpt pahala gak...:D

JUE said...

Usaha yg murni. Teruskan perjuanganmu itu =)

A D I A said...

bag kaler lain ada tak?

transformed housewife said...

salam,
lama tak lepak sini. tak sangka dah ada serangga belaan.. hehehe

HS said...

Salam Syida,
dari Istanbul dtg singgah ni:)
menarik, tertarik kan keychain tu:)

Tq u:)

ps to ADIA- ada warna lain utk longchamp. Visit my blog ye.
http://butik-hs.blogspot.com

kakyong said...

cantik rerama tu... beg tu pun comel... x mampu le walau rege ratus2 ni...