11 May 2011

WW #2


Pecal Tg Karang adalah yang terbaik!

19 comments:

Nieza Ishak said...

perghhhhhhhhhhh ...... syedap weh

kak long said...

meleleh air liur kaklong..dah lam tak makn pecal!

bujal X said...

tapi pedas la~~

Huda said...

katne jual ni kak?if bile2 lalu tg.karang from perak leh singgah try makan :)

chugie said...

nampak sedap.. dh lama x makan pecal yg macam ni, taugeh yg jenis ni sedap kan.

ejaMaria said...

T_T



sib baik tak pregnant...

shaza said...

pecal ni ade kat tanjung karang je ek?? mak ko boleh buat tak?? ngeh ngeh..

Izan Ishak said...

sedap nih...part tauge buat sendiri tu yg best!

~ana~ said...

x pernah mkn la..sedap kah?

ummiross said...

memang terbaik...!!! sampai kecur air liur ni.

KSWSK said...

skang kan ada jual pecal tg karang kat area subang...memula dl sedap..skang nan adoooo..rege makin mahal...

Daddy Ziyyad said...

adakah ia macam rojak?

MasZuber said...

waduh waduh..

DrSinga said...

banyak-banyak sayur..
sayur dalam pecal je yang saya suka makan...

SyidaGorjes said...

@nieza:mabeles!tgk gamba pun ngences.

@kaklong:kita tak makan yg dijual di tempat lain.

@bujalX:ketepikan la sambal kacang tu.

@huda:kat pasar tg karang.

@chugie:toge tu kiut je kan?

@ejamaria:ko nak peknen lagi ek kak?hehehee

@shaza: mak aku tak penah buat sbb nak kena tanam toge tu dulu.xkose nak tunggu.

@izanishak:lagi byk toge lagi sedap kan?

@ana:sedap ana!sila masukkan dlm wishlist.

@ummiross:kat kuching ada ke?

@wa:o yeke?takpe, rege tg karang tetap menten.

@DZ:rojak?almost la.

@mas:kepingin ke?

@DrS:kita pun, tapi tolak daun ubi.

Salmia said...

pecal?

boleh dimakan ka?
hahaha

Ermayum said...

my fav also but ada satu ingredient kalu ada i tak suka dia berbau apa ek :)

transformed housewife said...

kat psr mlm Sg Buloh pun ada. harga sedikit mahal skrg.

Mama Hanim II said...

kat kedah xde la.. sob sob sob..