20 April 2012

Missing U



Assalamualaikum

Blog ni dah bersawang weh. Dari sehari ke sehari nak update, namun tuan punya blog tidak dapat meluangkan masa nak update or jengah blog kengkawan semua. Currently agak busy since kedai kopi no.2 nak bukak. Location: KLCC. Nanti bila dah siap, korang bole datang tau!

Riffa malam tadi demam sikit. Dia da bole merangkak. Gigi still zero. Still fully BF! Komited weh! Insyaallah.

Aqid dah hafal rukun islam, mengucap dua kalimah syahadah, hafal surah al-kausar. Alhamdulillah. Tapi seluar uniform dia hilang kat school.


Dah lama tak letak gambar Aqid. Dia cakap dia Batman. Heheheheh.....Anak korang nak jadi character apa?

10 comments:

kaklong said...

kakya..puteri eh,puteli lahhh...hehehe!

ummiross said...

Patutlah lama tak bersiaran,kita pun rindu jugak!.
Alhamdulillah Riffa membesar dengan sihat.
Hihi Batman yang dah hafal rukun islam, mengucap dua kalimah syahadah, hafal surah al-kausar,Alhamdulillah..

ddlea said...

Anak aku opkos la princess...

ieda said...

alhamdulillah .. bagusnya aqid .. ;)

~ana~ said...

rindu akak...:)

ajmal sentiasa ultraman...heh3x...

transformed housewife said...

wah nak bukak kedai kopi do klcc. bolehlah menyinggah sblm balik kerja nanti.

Nieza Ishak said...

woitttttt ...

bila nak ajak lepak kedai kopi ;)

salmia saidin said...

dh besau dh si aqid ni yer.. :)

mama_umar_maryam said...

yeay,muncul dah,ok,nnt dating kt klcc ;p
anak2aku katun omputih,kampong boy,upin sumer layan,hahaha

DrSinga said...

boboiboy!