05 April 2012

Tertidur ......zzzzz......

Apa khabar korang semua? Kita tak bape sihat la. Batuk non-stop. Biasa lah, i will be the last person infected. Riffa pun batuk sikit-sikit. Pagi tadi kita tak tahan sangat dengan batuk kita yang non-stop tu. Kita makan expetorant. Drousy tak hengat duniawi. Bila stop kat traffic lite nak sampai office, kita tertidur masa red lights! Nasib baik masa tu bukan turn kita lagi. Disebabkan kepala kita pun ala-ala dizzy jugak, kita tekan panadol, tido terus kat office. Ni baru bangun la ni....huaaarrggghhh!


Tadi bos kita bagi coklat ni. Sedap giler. Kita terus call kilang dia, kita nak jadi sole distributor kat Malaysia. Ok tak? Coklat ni made in Indon. Halal tau.

11 comments:

Daddy Ziyyad said...

Bagus tu. Bawak lah masuk coklat tu..jadi usahwan berjaya.

Ladysirna FA said...

terus nak jadi supplier tuh..sedap sgt ek?

~ana~ said...

nak sikit coklat tuh...:)

ummiross said...

Waa bestnya, ada potensi coklat ni, tambah ada tanda halal, cepat2 apply jd distributor Syida, nanti melepas.

shaza said...

wah, bagus bagus.. ko jadi distributor coklat ni pastu aku boleh dapat free.. (belum ape2 dah mintak free kan..) ngeh ngeh..

transformed housewife said...

bahayo tu sampai tertido masa bawak kereta. patutnya jgn mkn ubat batuk kalau pergi kerja.

ddlea said...

Chaiyokkkk.... bley haku tambah isi kat badan bebanyakkk

mama_umar_maryam said...

aku plak tgh stadi nk bli coklat ape mase kt langkawi nnt ;p

Izan Ishak said...

dah lama tak makan coklat syida... tiba2 plak teringin.

tgk tulisan monggo tu terus dpt agak coklat tu dari indon...

Malaysia Everyday On Sales said...

Hi there. It's a really interesting site that you have there and I really love the posts on your lifestyle blogging. And of course, you do indeed have an adorable kid :)

Ok, just a quick introduction about myself. I am actually from everydayonsales.com and I have found your website thru google. We are a site that offers information on daily promotion / warehouse sales in Malaysia. I can see that you actually have a linkback to some other site and we are hoping that we can be part of your website, where we would actually want you include our link on your page. Of course you can visit our website www.everydayonsales.com and check us out. We can actually do a link exchange where I will list your site as a friend to everydayonsales and you website link will be put on our site. You will be part of the everydayonsales friends community :) in this link exchange and there will be many campaigns awaits for you.

Let us know whether this is possible and we Let us know whether this is possible and will communicate further on this. Do revert to me and if you do have any queries, let me know. Do hope to hear from you soon.

Regards
Chan @ www.everydayonsales.com (hy.chan@everydayonsales.com)

DrSinga said...

kita nak oder saploh!!