09 January 2013

Ini Budak

Ini budak sudah 1 tahun lebih

Ini budak masih BF bila mommy kat rumah

Ini budak sudah pandai memilih makan

Ini budak sudah pandai cakap sikit-sikit

Ini budak still tak bole sebut "Mommy"

Ini budak selalu buat saya geram



Mommy nak snap photo. Dia suka.


Mommy snap lagi sekali. Dia suka.


Sekarang dia lari kejar mommy.


Dia nangis tak dapat pegang camera.

11 comments:

Nieza Ishak said...

makin terserlah muka abang & mommy dia ... hihihi

A D I A said...

Ini kakak (ehem ehem) byk heran mommy riffa rajin hapdet. Apakah agenda disebalik?

Yunus Badawi said...

Ini budak sudah boleh ada adik ..... ngeee

bujal X said...

oi~laman rumah sapa tu~~besau nya~~

~ana~ said...

mommy nya sudah mau jd blogger tegar tuh...

Mama Hanim said...

makin hari makin cute lah.. senyum comel sangat..

Daddy Ziyyad said...

Ini budak bagus..BF till 1 year plus...:)

anak saya setahun 8 bulan, tak tau lagi sebut mommy/daddy...yg paling terror dia sebut CAR ! sebab hari2 tgk kartun Cars ...hahaha

ummiross said...

Hehe..tengah riang ria, terus nangis ye, budak2 memang suka main kamera.

ieda said...

alah comelnyeee ..
hurmm gitulah .. bila x dpt konpermm nangis .. nak pegang sgt lah tu ;)

Zie said...

alaaa...kesian dia kak..nanges x dpt kamera..salam kenal kak! dah lama folo tp x pernah komen..hehe

Fadilah Aziz said...

Takpa, jangan risau anak belum pandai cakap, nanti dah pandai jenuh ko melayannya, hihi...

Comella riffa;)