20 May 2010

Friday Mood

I am looking forward to this coming weekend. Yabedabedu! Even tho hari ni belum lagi weekend, mahu pun hari Jumaat, akak gorjes dah menyelami mood Friday. Maybe its too early for certain people but not me! I love early Fridays. Therefore today I am wearing my weekend shoes to work.


Alamak nampak urat. Malu la.

Lepas deliver Aqid 2 years back, aku perasan perkembangan kaki ku yang agak luar biasa. Macam kembang sikit. Selalu beli kasut saiz 5 tapi sekarang da tukar saiz 6. Memang macam tu ke? Is it normal? Or akak gorjes je yang tak normal? Adakah ini kes terpencil?

8 comments:

zue @ annaleeya said...

akak pon sama syida... bese pakai saiz 6.. skang nih kene pkai saiz 7 plak... adakah kaki dah mengembang??? huhuhu!!!

kakngah said...

org beranak kembang tang vontot
ko beranak kembang tang kaki
kehkehkeh!!!

Elyn said...

cumelnyer kasut!!!!

shaza said...

Kak gorjes.. awat urat timbul2 kat kaki tu?? ni mesti mase pantang dulu suke main air kan.. kan.. nnt wat tag lagi ok..

ibu_Arifa said...

wo..so comel nyer kaki org gorjes nih.. saya pun sama kes dgn akak jgk..nampak/timbul habis urat tang kaki dan tangan :(

Oyis said...

salam perkenalan,

saja singgah 2 di sini, tp nak mengiyakan, saya lps bersalin pon mmg kaki kembang la. dulu saiz 5 skang dah jd saiz 6 hohoh

mama zharfan said...

me too!! dulu2 saiz 5 or 6, lps dh ada 2 org anak ni, kena pakai saiz 7 plak huhuh

SyidaMislan said...

@kak zue, oyis, mamazharfan:mungkin kot,tapi kenapa ek?curious la

@kak ngah:vontot ai tetap gorjes, sbb pakai sluar jeans kecik satu size.hehehe

@elyn:tenkiu

@ibu arifa, shaza:sememangnya urat kaki dan tangan timbul sebab takde daging or lemak nak cover.hehehe. takde kaitan dengan main air sejuk.